Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

+ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ+
-ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ-



"Το παλάτι της ανομίας'! 

Πρόκειται για το παλάτι του Ηρώδου του Αντύπα (Αντίπατρου) ,γιου του Ηρώδου του Μέγα, ο οποίος ήταν τετράρχης Γαλιλαίας.Βρίσκεται στη Σαμάρεια(επαρχία Σεβάστειας),που ανήκει στο σημερινό κράτος της Παλαιστίνης, βόρεια της Ιουδαίας!

Σε αυτό το άντρο της ακολασίας και του lifestyle ,ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος ήλεγχε τον Ηρώδη τον Αντύπα,γιατί είχε σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του Φιλίππου, την Ηρωδιάδα! Κλασσικά, όπως συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, η γυναίκα αυτή και η κόρη της ,λειτουργώντας, ως φορείς του lifestyle,της ακολασίας και της δίψας για βόλεμα και εξουσία, ζήτησαν τον αποκεφαλισμό του αγίου Ιωάννη,επειδή τους ενοχλούσε το κήρυγμά του! Ο Ηρώδης, κλασσικός άρχοντας της κάθε εποχής, παρασύρθηκε από τον αισθησιακό χορό της Σαλώμης, της κόρης της Ηρωδιάδας και έπραξε το φοβερό ανοσιούργημα, τον αποκεφαλισμό του αγίου Ιωάννη!
ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΘΕ ΕΓΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟ ΣΕΞ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΕΞΟΝΤΏΝΟΝΤΑΙ" ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΑΤΟ ΣΕΞ,ΣΤΗ ΜΟΔΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ LIFESTYLE!

+O ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ANTI-LIFESTYLE ΚΗΡΥΚΑΣ!
+ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΟΥΜΕ+
+ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου